Nieuws uit de wereld van orgel en kerkmuziek

Volg het nieuws ook op:

Verkoopbeurs Orgelmuseum Elburg op 19 en 20 oktober 2018

Elburg – Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober vindt in het Orgelmuseum een speciale verkoopbeurs plaats van cd’s, bladmuziek en boeken over klassieke muziek.

Tijdens deze beurs zijn duizenden tweedehands cd’s met klassieke muziek te koop voor slechts 2 euro per stuk. Het betreft niet alleen orgelmuziek, maar ook bijvoorbeeld koor-, piano-, viool- en cellomuziek.

Naast de zeer uitgebreide cd-collectie (vaak door schenkingen gekregen, veelal in perfecte staat) heeft het museum een grote collectie tweedehands bladmuziek, en ook hiervoor geldt dat het niet alleen orgelmuziek betreft. Voorts zijn er tweedehands boeken te koop.

Tijdens de verkoopdagen is veel materiaal uit het depot aanwezig, dat normaal niet in de museumwinkel te koop wordt aangeboden. Voor de orgel- en klassieke muziekliefhebber is het een unieke gelegenheid om de persoonlijke verzameling eens aan te vullen.

De verkoopbeurs vindt plaats tijdens openingstijden van het museum, van 11.00 tot 17.00 uur, in een aparte zaal op de binnenplaats van het museum. Deze zaal is via de achteringang te bereiken, Hondegatsteeg 7, Elburg. Wilt u ook het museum bezoeken, dan betaalt u de reguliere toegangsprijs. Pinnen in het museum is mogelijk.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Tip de redactie

Heeft u zelf een nieuwtje? Geef het door aan onze redactie en wellicht plaatsen wij het op de website.

Tip de redactie

Activiteiten- & concertagenda

In de activiteitenagenda worden evenementen vermeld
waarover een nieuwsbericht op deze site geplaatst is.

Het aankondigen van concerten op www.hetorgel.nl kost
€ 2 per concert. Voor dat bedrag worden uw concerten opgenomen
in de agenda van de digitale KVOK-nieuwsbrief NotaBene en
de ZomerAgenda (juni t/m september).

Concerten aanmelden