Nieuws uit de wereld van orgel en kerkmuziek

Volg het nieuws ook op:

Cd-presentatie Pieter Pilon

Presentatie cd Pieter Pilon in de Farmsumer Kerk
 
Op zaterdag 14 oktober geeft Pieter Pilon een orgelconcert ter gelegenheid van de presentatie van zijn nieuwe cd. Hij speelt op het Lohman-orgel in de Farmsumer kerk werken van Mozart, Krebs, Schumann, Brahms, de Klerk, Duruflé en Alain. 
Het is de eerste cd die is opgenomen op het Lohman-orgel na de restauratie die in 2016 is afgerond. Tijdens het concert zal het eerste exemplaar van de cd uitgereikt worden aan de voorzitter van de Stichting Groningen Orgelland, Rikus Jager en tevens aan Tjerk de Vries, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters en aan Pieter Pilon zelf. Bezoekers zijn na het concert in de gelegenheid de cd aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. De cd bevat werken van Mozart, Bach, Brahms , Mendelssohn, Robert Schumann, Albert de Klerk, Jehan Alain en Maurice Duruflé. Na het concert wordt u koffie of thee aangeboden.
Bezoekers zijn na het concert in de gelegenheid de cd aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. De cd bevat werken van Mozart, Bach, Brahms, Mendelssohn, Robert Schumann, Albert de Klerk, Jehan Alain en Maurice Duruflé. Na het concert wordt u koffie of thee aangeboden.
Entree: € 10.
 
 
Submit to FacebookSubmit to Twitter

Tip de redactie

Heeft u zelf een nieuwtje? Geef het door aan onze redactie en wellicht plaatsen wij het op de website.

Tip de redactie

Activiteiten- & concertagenda

In de activiteitenagenda worden evenementen vermeld
waarover een nieuwsbericht op deze site geplaatst is.

Het aankondigen van concerten op www.hetorgel.nl kost
€ 2 per concert. Voor dat bedrag worden uw concerten opgenomen
in de agenda van de digitale KVOK-nieuwsbrief NotaBene en
de ZomerAgenda (juni t/m september).

Concerten aanmelden